Reklam Sektöründen Tasarım Eğitimine Destek
26 Aralık 2017 16:17

Ankara’nın ünlü reklam fotoğrafçılarından Fethi Mağara, 11 Aralık Pazartesi günü Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin Fotoğraf  II dersine konuk oldu. Reklam fotoğrafçılığı konusunda teknik ve akademik bilgiler veren Fethi Mağara, doğru reklam fotoğrafı çekebilmenin temel kuralının öncelikle yaratıcı fikir oluşturmak olduğunu belirtti.

Reklam sektörü ve reklam fotoğrafçılığı konusundaki deneyimlerini de öğrenciler ile paylaşan Fethi Mağara’ya göre reklam sektöründe tanınmış bir fotoğrafçı olarak yer alabilmenin ön koşulları; disiplinli çalışmak, günün şartlarına göre kendini güncellemek,  mesleki ve insani etik kurallara uymak ve etkili iletişim kurabilmek.

Keyifli bir ders sunan Fethi Mağara’ya bölümümüz adına teşekkürlerimizi sunarız..